Nya slots från Thunderkick

Thunderkick är en spelutvecklare som funnits sen 2012 och som har sina kontor i Stockholm och på Malta. Med tiden har de blivit en av de stora leverantörerna av välgjorda slots, och när de ska lansera något nytt är det många spelare som är mycket förväntansfulla. Fördelen är att spelleverantören tillgodoser spelarna kontinuerligt med nya spel. Idéerna verkar aldrig ta slut. Hela tiden skapar de nya berättelser, stämningar och stilar. Underbart för den som gillar omväxling i sitt spelande.

Några nya slots

  • The Falcon Huntress utgår från en myt som handlar om att jakt med den gyllene falken ger en stora vinster i livet. Det är en myt från Mongoliet, och de figurer och symboler som dyker upp i spelet är inspirerade av traditionell mongolisk stil. Man får en känsla av att det utspelar sig under den tid när myten kändes verklig och man strävade efter att få jaga med den gyllene falken. Spelet lanserades den 7 februari 2018.
  • Not Enough Kittens är ett spel med katt-tema. Idén är att en professor vid namn Catarina Kettlingur som finns vid P.U.S.S.-institutionen på ett universitet löst problemet vissa har att de inte kan få nog av katter. Det är ett spel med dubbla symboler, free spins och retriggers. Spelet lanserades den 6 december 2017.
  • Pink Elephants är för den som vill komma till de rosa elefanternas dimension. Det bjuder på en episk resa genom öknen och ett sökande efter den magiska jordnöten. Spelet lanserades den 1 november 2017.
  • Full Moon Romance är ett spel med stil och romantik, och har en lite mjukare känsla. Den scen man valt är en drive in-bio, och man har verkligen fått spelet mysigt. Förutom mysigheten ger Full Moon Romance chans till wild- och scatter-symboler samt en speciell kloningsfunktion och ett bonusspel med free spins. Spelet lanserades den 30 augusti 2017.